2. Jalka- ja käsihoidot

JALKAHOIDOT

BARE FEET -JALKAHOITO 65€
Jalkojen ja kynsien huolto (kovettumat, kynsinauhat, lyhennys).
Ei sisällä lakkausta eikä hierontaa.

HAPPY FEET -JALKAHOITO 75€
Kokonaisvaltainen jalkahoito, jonka ansioista askel on jälleen keveä ja varpaat siistit.Virkistävä jalkakylpy, raspaus, kovettuminen kevennys, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen ja muotoilu, kynsien lakkaus sekä kosteuttava hieronta.

SWEET FEET -JALKAHOITO 90€
Ihanan hemmotteleva jalkahoito, jossa perusteellisen hoidon lisäksi saat säärillesi sokerikuorinnan sekä kosteuttavan naamion. Ihanaa pehmeyttä!

VARPAAN KYNSIEN PIKAHUOLTO  40€ (lakkauksella 50€)

WILDE PEDIQUE KYNSIPROTEESI 20€/kynsi
(vain jalkahoidon yhteydessä)
Vaurioitunut varpaankynsi voidaan rekonstruoida LCN:n vartavasten varpaankynsille kehitetyn, joustavan ja suojaavan Wilde Pedique -geelin avulla. Proteesin rakennus tehdään ainoastaan jalkahoidon yhteydessä. Kynsi voidaan jättää luonnollisen näköiseksi tai lakata joko tavallisella tai Shellac -lakalla.
Wilde Pedique -kynnen huoltoväli on noin 6 – 8 viikkoa, riippuen kynnen kasvuvauhdista.

SHELLAC -KESTOLAKKAUS 50€
(jalkahoidon yhteydessä 25€)

Varpaankynsille jalkahoidon yhteydessä tehtävä UV-kovetteinen Shellac -kestolakkaus kestää uuden veroisena uskomattoman pitkään. Kerrankin lakkaus, joka ei ”rullaa kengissä”.

GEELILAKAN POISTO 10€
Minkä tahansa merkin geelilakkauksen poisto jalkahoidon yhteydessä 10€

 

KÄSIHOIDOT

SOFT KÄSIHOITO 60€
Käsien kauneushetki sisältää lakan poiston, kynsien lyhennyksen ja muotoilun, kylvetyksen, kynsinauhojen siistimisen sekä ihoa ja kynsinauhoja huoltavan hieronnan. Hoito on erittäin ravitseva ja kosteuttava myös kynsille, joten lakkausta ei suositella hoidon yhteyteen.

SWEET KÄSIHOITO 75€
Käsihoidon lisäksi kuorinta ja tehokosteuttava naamio kynsille, kämmenille ja käsivarsille.

KYNSIEN MUOTOILU JA LAKKAUS 30€
Kynsien lyhennys ja muotoilu sekä lakkaus.

SHELLAC -kestolakkaus (myös huolto) 50€
Supersuosittu, kestävä UV-kovetteinen lakkausmenetelmä. Ei lähde pois tavallisella kynsilakan poistoaineella. Pelkkä Shellac-lakkauksen poisto hoitolassa 20€.

 

Esteen sattuessa peruthan aikasi viimeistään 24 h ennen hoidon alkua. Peruutukset puhelimitse numeroon 0400 868581. Peruuttamattomista tai alle 24 h aiemmin perutuista ajoista veloitan 100% varatun palvelun hinnasta.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %

 

IMG_3739