2. Jalkahoidot

Jalkahoitoja on erilaisia, niin kuin on jalkojakin. SKY-kosmetologi on koulutettu mm. poistamaan kovettumia, tekemään kevyitä kevennyksiä, ohjaamaan kotihoidossa ja tietenkin huolehtimaan jalkaterien ja kynsien kauneudesta. Siksi olen koonnut Biutiin mukavan valikoiman jalkojen hyvinvointiin keskittyviä hoitoja. 

BARE FEET  65€
Jalkojen kynsiin keskittyvä huolto (kynsien lyhennys, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen ja kynsien lakkaus).

HAPPY FEET  85€
Kokonaisvaltainen jalkahoito, jonka ansioista askel on jälleen keveä ja varpaat siistit. Virkistävä jalkakylpy, raspaus, kovettuminen kevennys, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen ja muotoilu, kynsien lakkaus sekä sääriä ja jalkateriä kosteuttava hieronta.

SWEET FEET  100€
Ihanan hemmotteleva jalkahoito, jossa perusteellisen hoidon lisäksi saat säärillesi sokerikuorinnan sekä kosteuttavan naamion. Ihanaa pehmeyttä!

HEAD & TOE 100€
Hoitokokonaisuus sisältää varpaankynsien ja kynsinauhojen huollon ja lakkauksen sekä ripsien ja kulmien värjäyksen.

WILDE PEDIQUE KYNSIPROTEESI  40€/kynsi (tehdään vain jalkahoidon yhteydessä)
Vaurioitunut varpaankynsi voidaan rekonstruoida LCN:n vartavasten varpaankynsille kehitetyn, joustavan ja suojaavan Wilde Pedique -geelin avulla. Kynsi voidaan jättää luonnollisen näköiseksi tai lakata joko tavallisella tai CShellac -lakalla.

WILDE PEDIQUE HUOLTO 90€
Wilde Pedique -kynsiproteesin huoltoväli on noin 6 – 8 viikkoa. Huolloissa poistetaan vanha WP-geelaus, huolletaan kaikki varpaankynnet ja -kynsinauhat sekä muotoillaan uusi WP-kynsi. Hinta sisältää yhden kynnen uusimisen (lisägeelit 40€/kynsi).

SHELLAC -KESTOLAKKAUS 30€
(vain jalkahoidon tai WP -huollon yhteydessä)
UV-kovetteinen CND Shellac kestolakkaus kestää uuden veroisena uskomattoman pitkään. Vihdoinkin lakkaus, joka ei ”rullaa kengissä”! 

GEELILAKAN POISTO 10€
Minkä tahansa merkin geelilakkauksen poisto jalkahoidon yhteydessä.

 

 

Esteen sattuessa peruthan aikasi viimeistään 24 h ennen hoidon alkua. Peruutukset puhelimitse numeroon 0400 868581. Peruuttamattomista tai alle 24 h aiemmin perutuista ajoista veloitan 100% varatun palvelun hinnasta.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %

 

IMG_3739