1. Kasvohoidot

Levähdä ja anna mielesi rauhoittua, kehosi rentoutua samalla,
kun ihosi saa kaipaamaansa hoitoa, tukea ja kaunistusta. Biutin kasvohoidot ovat ainutlaatuisia yhdistelmiä tehokkaita, mutta silti hellävaraisia ja miellyttäviä tuotteita ja tekniikoita, joiden ansiosta hoitotulokset yhdistyvät saumattomasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointikokemukseen.

SIR  115€
Miehen ihon eritystarpeisiin räätälöity hoito tehdään Bioline Jatò Man Mineral Age -sarjan raikkailla tuotteilla. Tehokas, mutta rentouttava hoitokokonaisuus on syväpuhdistava, kosteuttava ja raikastava. Se antaa uutta puhtia stressaantuneellekin iholle. Hoito sisältää myös ultraäänellä tehtävän syväpuhdistuksen. [varaa aika]


PROCEUTIC THE AGEBIOTIC SYSTEM 150 €*
Dermaseuttinen, ihoa voimakkaasti uudistava retinoli-peptidikuorinta. Hoito kohdistuu ikääntyvän ihon (+40v) juonteiden madaltamiseen, ihon silottamiseen ja kosteuttamiseen sekä pigmenttihäiriöiden häivyttämiseen. Bioline Jatò Proceutic the Agebiotic System retinoli-peptidihoidolla saadaan tehokkaita tuloksia lyhyillä sarjoilla. Sarjahoitosuosituksena on 3-4 hoitoa viikon-parin välein.
*)Ensimmäinen hoitokerta 150€ sisältää kotihoitotuotteen.
Sarjan seuraavat hoitokerrat 95€.
Yksittäinen hoito 125€.
Hoito ei sisällä hierontaa. Kesto n. 45 min. [varaa aika]


PROCEUTIC THE PURITY SYSTEM 150 €*

Dermaseuttinen yrttikuorintahoito epäpuhtaalle, tukkoiselle ja akneen taipuvaiselle iholle. Erinomainen kirkastava ja puhdistava hoito myös aikuiselle. Bioline Jatò Proceutic the Purity System hoito voidaan tehdä yksittäisenä hoitokertana kirkastamaan, mutta parhaat tulokset epäpuhtaan ihon hoidossa saadaan viikon-parin välein tehtävällä 3-4 hoitokerran sarjalla.
*)Ensimmäinen hoitokerta 150€ sisältää kotihoitotuotteen.
Sarjan seuraavat hoidot 90 €.
Yksittäinen hoito 115€.
Hoito ei sisällä hierontaa. Kesto n. 45 min. [varaa aika]


BIUTI SIGNATURE  135 €
Täydellinen kasvohoito, joka syväpuhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa. Hoitokokonaisuus sisältää ultraäänipuhdistuksen,  kasvonpiirteitä kohottavan seerumihieronnan, rentouttavan decoltén ja niska-hartiaseudun hieronnan sekä naamion vaikutusajalla tehtävän käsien voidehieronnan.  Samalla kun saat todellista tehohoitoa kasvoillesi, rentoudut aistillisen hoitokokonaisuuden saattelemana syvään nirvanaan.
Biuti Signature on hoitolani ylivoimaisesti suosituin kokonaisuus, joka on myös täydellinen lahjaidea lähimmäisellesi… tai itsellesi 💜 [varaa aika]


LINEA PIU  90€
Bioline Jatòn Linea+ sarjan hoitolakokonaisuus, joka räätälöidään ihotyyppisi sekä ihosi sen hetkisten tarpeiden mukaiseksi. Ns. perushoito, jota suosittelen säännöllisenä, kotihoitoa tukevana hoitolahoitona. [varaa aika]


PURA PIU  115€
Epäpuhtaan ihon syväpuhdistava ja ihon talintuotantoa tasapainottava hoito sisältää ihoa pehmentävän erikoishöyrytyksen sekä mekaanisen että ultraäänipuhdistuksen.
Hieronnassa keskitytään niska-hartiaseutuun.
Alle 18 vuotiaalle tämä puhdistava hoito – 30%. [varaa aika]


AHA  125€
Kuoriva ja kirkastava hedelmähappohoito (AHA, PHA), joka häivyttää juonteita ja pigmenttimuutoksia sekä pehmentää ja silottaa ihon pintaa.  AHA -hoitooni sisältyy myös ultraäänellä tehtävä ultraäänipuhdistus.
Tämä Bioline Jatòn Primaluce -hedelmähappohoito sopii myös herkälle iholle! [varaa aika]


DE-SENSE  125€
Rauhoittava ja vahvistava erikoishoito herkistyneelle, ärtyneelle, couperosa tai acne rosacea iholle. Vahvistaa ihon suojatoimintoja sekä mikroverenkiertoa. Sisältää lymfauttisen kasvohieronnan. [varaa aika]


DE-OX  125€
Antioksidanttisen, suojausta, elinvoimaa ja kiinteyttä antavan DEOX hoidon teho perustuu hoidon aikana aktivoitavaan 3C-vitamiinicoctailiin, jonka tehoaineet imeytetään ihollesi tuoreeltaan antamaan välitöntä ja pitkäkestoista kosteutta, kiinteyttä ja joustavuutta. Hoidon kruunaa leväuutetta sisältävä okluusionaamio. Hoitokokonaisuus vaikuttaa pitkäkestoisesti korjaten oksidatiivisen stressin aiheuttamia vaurioita. Saat ihollesi maksimaalisen suojauksen vapaaradikaalien tuhoja vastaan. [varaa aika]


LIFT 135€

Välitöntä kohotusta ja syväkosteuttavaa kiinteytystä ihollesi sekä täydellisen ihanaa rentoutumista. Bioline Jatòn Lifting Code -sarjalla tehtävä ylellinen anti-agehoito palauttaa ihosi elinvoimaisuuden ja kiinteyden. Antarktiset leväuutteet, glykoproteiinit, hyaluronihappo- ja elastiiniboosterit sekä kollageenipitoinen Biomatrix-naamio ohjaavat ihoasi kiinteytymään ja uudistumaan luonnollisesti. [varaa aika]


QUICK TREAT 60€
Kasvojen pikahuolto, joka sisältää ripsien ja kulmien värjäyksen lisäksi kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä hoitovoiteen.  Värjäykset tehdään naamion vaikutuksen aikana. Quick Treat ei sisällä hierontaa. [varaa aika]
 

Huomaathan, että voit täydentää useimpia kasvohoitoja haluamillasi lisäpalveluilla!
Muistathan mainita lisätoiveistasi varausta tehdessäsi, jotta osaan varata sinulle tarpeeksi biutiaikaa.

– Ripsien ja kulmien värjäys 35 € (sis. kulmien muotoilun)
– Vahaukset kasvoalueella 20 €
– Ultraäänellä tehtävä syväpuhdistus 15 €
– Mekaaninen ihonpuhdistus, sisältäen höyrytyksen 15 €
– Pikamanikyri 30 €

TOSKANI TKN PEN -mikroneulaushoito 

Tehokas, syvävaikutteinen Toskanin TKN Pen -mikroneulauskynällä tehtävä hoito, jossa aktiiviaineet imeytetään mikrokanavia hyödyntäen solutasolle asti. Ennen ensimmäistä hoitokertaa tehdään tarkka kartoitus toiveistasi sekä ihosi kunnosta. Kartoituksen perusteella tehdään tarkempi hoitosuunnitelma ja saat selkeät kotihoito-ohjeet. Kysy lisää sähköpostitse tai soittamalla!

Hoitokerta sisältää koko kasvojen neulaushoidon steriilillä (kertakäyttöisellä) neulaustelakalla, hoitosuunnitelmaa tukevan Toskani aktiiviaineampullin imeyttämisen mikrokanavia pitkin ihon syvempiin kerroksiin, rauhoittavan ja hoitotuloksia vahvistavan okluusionaamion sekä Total Recovery hoitovoiteen, jota suosittelen myös käytettäväksi kotihoitotuotteena vähintään viikon ajan neulauksesta.

Toskani TKN Pen mikroneulaus 190€/krt     [varaa aika]

Kasvohieronnat

Puhdistavia kasvohoitoja lukuunottamatta kaikki kasvohoitoni sisältävät ihanan kasvo- ja decolté -hieronnan. Voit varata myös oman, erillisen kasvohierontahoidon,  sisältää alkupuhdistuksen, aromaattisen tervehdyksen, hieronnan ja loppuvoiteen.

  • Elvyttävä hierontahoito kasvoille 40 min.  49 €
    Tehokkasti ihon solutoimintoja elvyttävä ja kasvonpiirteitä kohottava hieronta.
  • Kasvojen lymfahierontahoito 60 min. 69 €
    Kasvoille tehtävä lymfahieronta on kudoksia hoitava ja puhdistava hierontamenetelmä, joka aktivoi ihon aineen vaihduntaa ja poistaa tehokkaasti nestekertymiä.

Esteen sattuessa peruthan aikasi viimeistään 24 h ennen hoidon alkua. Peruutukset puhelimitse numeroon 0400 868581. Peruuttamattomista tai alle 24 h aiemmin perutuista ajoista veloitan 100% varatun palvelun hinnasta. 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

963B0291-1A5E-49AA-A44D-E00C62091FB0