1. Kasvohoidot

Levähdä ja anna mielesi rauhoittua, kehosi rentoutua samalla,
kun ihosi saa kaipaamaansa hoitoa, tukea ja kaunistusta.

Olen valinnut hoitolasarjakseni innovatiivisen,  italialaisen Biolinen, joka käyttää tuotekehityksessään alan viimeisimpiä bioteknologisia tutkimustuloksia jalostamaan ja parantamaan luonnosta saatavien tehoaineiden vaikutuksia. Biolinen valikoimasta löytyvät juuri sinun ihollesi sopivat, ihanan hoitavat ja tehokaat kotihoitotuotteet.

 

KASVOHOIDOT

AGE Beauty Secret kasvohoito  145€
AGE Beauty Secret on aikuisen naisen ajattoman kauneuden salaisuus. Modernia mosaiikkiteknologiaa hyödyntävä kasvohoito antaa ihollesi uutta elinvoimaa ja joustavuutta, tehden siitä välittömästi kirkkaamman ja pehmeämmän, madaltaen myös juonteita. Tehoseerumeihin perustuvaa hoitokokonaisuutta tehostaa liftaava juonnehieronta sekä ioniaktiivinen merilevänaamio.

DE-OX kasvohoito 125 €
Tehokas DE-OX C evolution -hoito taistelee ihon ikääntymisen päätekijöitä (oksidaatio ja glykaatio) vastaan. Tämä kasvohoito antaa ihollesi antioksidanttiboostin, suojausta, elinvoimaa ja kiinteyttä samassa hoitokokonaisuudessa! DE-OX hoidon teho perustuu hoidon aikana aktivoitavaan 3C-vitamiiniin, jonka vitamiinit ja muut tehoaineet imeytetään ihollesi tuoreeltaan antamaan välitöntä ja pitkäkestoista kosteutta, kiinteyttä ja joustavuutta. Hoidon kruunaa leväuutetta sisältävä okluusionaamio.

Hoitokokonaisuus vaikuttaa pitkäkestoisesti korjaten oksidatiivisen stressin  aiheuttamia vaurioita. Saat ihollesi maksimaalisen suojauksen vapaaradikaalien tuhoja vastaan.

AHA kasvohoito  99€
Kuoriva ja kirkastava hedelmähappohoito (AHA, PHA), joka häivyttää juonteita ja pigmenttimuutoksia sekä pehmentää ja siloittaa ihon pintaa. Auttaa myös taistelussa ihon epäpuhtauksia vastaan. Tämä kuorintahoito sopii myös herkälle iholle.

Jo yksikin hoitokerta on tehokas, mutta parhaimmat tulokset saavutetaan kerran viikossa tehtävällä kuuden kerran sarjahoidolla, 550€

BIUTI 
kasvohoito  90€
Kokonaisvaltainen kasvohoito, joka räätälöidään alkukartoituksen perusteella ihosi sen hetkisten tarpeiden sekä toiveittesi mukaiseksi.

Hoitokokonaisuus sisältää alkupuhdistuksen ja kartoituksen, kuorinnan, lämmityksen, seerumin, kasvo- ja decoltéhieronnan, kaksoisnaamion sekä hoitovoiteen.

PURA kasvohoito  90€
Aikuinenkin iho saattaa olla epäpuhdas. Tämä puhdistava ja ihon talintuotantoa tasapainottava hoito sisältää myös mekaanisen tai ultraäänipuhdistuksen. Ei sisällä kasvohierontaa.

Alle 18 vuotiaan OMA kasvohoito  65€
Nuoren iholle suunniteltu puhdistava, tasapainottava ja kosteuttava kasvohoito. Sisältää tarvittaessa myös mekaanisen ja/tai ultraäänipuhdistuksen.

SIR miehen klassikkokasvohoito  99 €
Tämä hoitokokonaisuus on räätälöity miehisen ihon erityistarpeisiin.
 Tehokas, mutta rentouttava hoitokokonaisuus on syväpuhdistava, kosteuttava ja raikastava. Se antaa uutta puhtia stressaantuneellekin iholle. Hoito sisältää myös ultraäänellä tehtävän syväpuhdistuksen/kuorinnan.

DETAILS OF BEAUTY erikoishoito silmien- ja huultenympärysiholle
Paljon toivottu täsmähoito pohjaa kasvikantasoluihin, retinoliin ja kaviaariin. Tehokas erikoishoito kiinteyttää, virkistää ja uudistaa kasvojesi kaikkein herkimpiä alueita. Silmänympäryksillä tummuutta, turvotusta ja karheutta poistavat vaikutukset. Huulten ympärillä kosteuttava ja juonteita madalluttava vaikutus.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, viherlevää ja EsaPeptidejä sisältävät kuitunaamiot silmille ja huulten ympärykselle, hoidon aikana aktivoitava ja hieroen imeytettävä  retinoliseerumi sekä hoitovoide, joka sisältää mm. tehokosteuttavaa kaviaaria.

Details of Beauty
– omana hoitokokonaisuutenaan 40 €
– ripsien ja kulmien kestovärjäyksen (40€) yhteydessä 30€
– integroituna BIUTI -kasvohoitoon 20€

Huomaathan, että voit täydentää useimpia kasvohoitoja haluamillasi lisäpalveluilla!   Muistathan mainita lisätoiveistasi varausta tehdessäsi, jotta osaamme varata sinulle tarpeeksi biutiaikaa.
– Kestovärjäys  ripsiin ja kulmiin 35 €
– Vahaukset kasvoalueella 20 €
– Ultraäänellä tehtävä syväpuhdistus 15 €
– Pikamanikyri 30 €
– Silmien- ja huultenympärysihon erikoishoito 20 €

 

KASVOHIERONNAT

Puhdistavia kasvohoitoja lukuunottamatta kaikki kasvohoitoni sisältävät ihanan kasvo- ja decolté -hieronnan. Voit varata myös oman, erillisen kasvohierontahoidon,  sisältää alkupuhdistuksen, aromaattisen tervehdyksen, hieronnan ja loppuvoiteen.

  • Elvyttävä hierontahoito kasvoille 40 min.  49 €
    Tehokkasti ihon solutoimintoja elvyttävä ja kasvonpiirteitä kohottava hieronta.
  • Kasvojen lymfahierontahoito 60 min. 69 €
    Kasvoille tehtävä lymfahieronta on kudoksia hoitava ja puhdistava hierontamenetelmä, joka aktivoi ihon aineen vaihduntaa ja poistaa tehokkaasti nestekertymiä.

 

Esteen sattuessa peruthan aikasi viimeistään 24 h ennen hoidon alkua. Peruutukset puhelimitse numeroon 0400 868581. Peruuttamattomista tai alle 24 h aiemmin perutuista ajoista veloitan 100% varatun palvelun hinnasta.

IMG_7564

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%