VITALITY metsäkakku

Kerroin jo aiemmin (tässä) suomalaisesta tutkimuksesta ja innovaatiosta, joka koskee ”metsäaltistuksen” merkitystä ihomme ja koko kehomme hyvinvointiin. Olisi erinomaista, jos voisimme kaikki työntää päivittäin sormemme multaan tai metsämaahan ja saada sieltä kallisarvoisia metsämikrobeja, hyviä ystäviämme immuunipuolustuksemme tueksi.

Mutta kun ei. Ihan joka päivä ei kyllä millään ehdi metsään sotkemaan sormiaan. Vaan eipä hätää, luonto tulee luoksesi luomukosmetiikan muodossa.

Vitality-vartaloöljykakku on innovatiivinen ihoa hoitava ja pehmentävä tuote, joka tuo luonnon terveysvaikutuksia ihollesi. Kakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää yhteyttämme luontoon.

Vitality-vartaloöljykakku sisältää runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. Vartalokakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille, ja tuoksuyliherkille, pienille lapsille ja vauvoille.

Hiero vartaloöljykakkua puhtaiden, kuivien käsiesi välissä ja levitä kakusta sulava öljy ihollesi. Parhaan tuloksen saat, kun käytät kakkua heti suihkun jälkeen pyyhekuivalle iholle. Tällöin se sitoo moninkertaisen määrän kosteutta ihoosi. Anna öljyn imeytyä ihoon hetken aikaa ennen kuin pukeudut tai menet vuoteeseen. Kakku on todella riittoisa, joten ohut kerros riittää. Kuorimalla säännöllisesti iholtasi kuivan, kuolleen solukon tehostat luonnollisten tehoaineiden imetymistä.

Säilytä kakkusi alle 25 asteessa, kuivassa ja huoneenlämmössä. Pidä se siis suojassa myös auringon ja saunan lämmöltä.

Luonkosin Metsäkakut ovat käsintehtyä luomukosmetiikkaa Suomen Naantalista. Kakkujen raaka-aineet ovat turvallisia, säilöntäaineettomia ja 100-prosenttisen luonnollisia, mutta ne on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön ihosi ravinnoksi, ei syötäväksi!

Vältä tuotteen joutumista silmiin. Pidä tuote poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Käytä vain terveelle iholle. Älä levitä haavoille tai ihottumalle. Pienellä osalla imeväisiä ilmenee väistämättä atopian ja / tai allergisen sairauden oireita ensimmäisen vuoden aikana. Jos tällaisia ​​oireita ilmenee, ota yhteyttä lääkäriisi ja noudata ohjeita.

*Helsingin ja Tampereen yliopistojen yhteisessä Adele-hankkeessa kehitetään ratkaisuja immuunivälitteisten sairauksien ehkäisyyn. Hanke tähtää siihen, että päivittäisen, puolustusjärjestelmän toimintaa säätelevän ja immuunivälitteisiltä taudeilta suojaavan luontoaltistuksen saa kuluttajatuotteista.