WILDE-PEDIQUE

nayttokuva-2016-10-31-kello-9-46-45

Sormien kynsille tarkoitetut kovat geelaukset eivät sovi jalkojen kynsille. Jaloissa tarvitaan kenkään ja jalan liikkeisiin mukautuvaa joustavaa geelimassaa.

Saksalainen kynsilakka- ja geelivalmistaja LCN on kehittänyt erityisesti varpaankynsien vahvistamiseen ja korjaamiseen tarkoitetun geelin, joka joustaa ja on siksi kestävä. Tämä geelausmenetelmä ei ole uusi, mutta uutta ja tärkeää on se, että nyt  minä olen saanut WILDE-PEDIQUE koulutuksen! 

WILDE-PEDIQUE sopii sekä terveelle että ongelmista kärsiville varpaankynsille. Erilaisten kynsisairauksien hoidon yhteydessä geeli on hyödyllinen apuhoito. Geelauksen avulla kynsi on esteettisesti kaunis koko hoitojakson ajan.

Varpaankynsien ongelmista yleisimpiä ovat eriasteiset kasvuhäiriöt. Varsinkin isovarpaan kynsi kasvaa usein huonosti, väärin tai on irti alustastaan. Kynsi saattaa olla ikävästi värjäytynyt, uurteinen tai jopa rullata kipuisasti kynsivalliin. Kaikkia näitä ongelmia voidaan korjata WILDE-PEDIQUElla. Ja mikä parasta, geelillä voidaan rakentaa uusi, kaunis kynsi irronneen tilalle. Tämä apukynsi suojaa omaa, hitaasti kasvavaa kynttä.

Geeli levitetään puhtaalle, kuivalle kynnelle ja kovetetaan UV-valon alla.

Itse kiinnostuin WILDE-PEDIQUEsta toden teolla, kun oli ”oma lehmä ojassa”. Tiputin ukkovarpaalleni painavan esineen sillä seurauksella, että kynnen alle, kasvuaihioon tuli mustelma ja kynsi lähti irti. Rumahan siitä tuli. Kasvatuskin kestää ikuisuuden, tietävät kaikki, joille on käynyt vastaavaa. Nämä kuvat ovat ihka omasta varpaastani:

img_2894

Ensin kynnestä poistetaan hiomalla kaikki epäterve materiaali. Minun tapauksessani mustelma oli jo aivan kynnen päässä, joten sekin voitiin poistaa. Geeli levitetään puhtaalle, kuivalle kynnelle ja kovetetaan UV-valon alla.

Jos kynttä pitää oikaista, asennetaan oikomisstrippi geelin alle piiloon (ei enää rumia rautoja!).

Geelaus on kaunis sellaisenaan, mutta siihen saa lisäbuustia ”ranskalaisella”, koristeluilla tai värigeelillä. Geelin päällä myöskin ihan tavallinen lakkaus pysyy kauniina pidempään.
Koulutusmallilleni laitoin ”timskuja”:

img_2895

Geelauksen huoltoväli on 6 – 8 viikkoa. Kotihoitona riittää kynnen lyhentäminen viilaamalla.

Geelaus voidaan tehdä joko vain vioittuneelle kynnelle tai kaikkiin kynsiin.
Teen joko pelkän geelauksen tai voit halutessasi yhdistää hoitoon myös normaalin jalkahoidon. Silloin geelataan ensin ja siirrytään vasta sen jälkeen varsinaiseen jalkahoitoon.

 

WILDE-PEDIQUE ilmestyy Biutin palvelutarjontaan lähiaikoina, mutta halusin ennakkotietona kertoa Sinulle jo nyt, mistä on kyse. Kerron mielelläni lisää!

ps. Lausutaan ”vilde pedik”

nayttokuva-2016-10-31-kello-9-29-49