Bioline

Näyttökuva 2016-06-16 kello 20.05.21
Bioline-Jato on italialainen hoitolakosmetiikkasarja, jonka tuotteissa yhdistyy luonnollisten ainesosien puhtaus sekä kosmeettinen tehokkuus.Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista, ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Koska luonto ei ole täydellinen käyttää Bioline tuotteissaan viimeisintä bioteknologista tutkimusta jalostamaan ja parantamaan tehoaineet joita luonto meille tarjoaa.

Tarkoin valikoidut ja modernit aktiiviset ainesosat, vahvistettuina oikeilla rakenneaineilla, varmistavat vaikuttavien ainesosien ihanteellisen tehokkuuden pintaa syvemmälle, ihon oman biorytmin mukaisesti. Kosmetologin ammattitaidon korostaminen, luonto, hyvinvointi ja turvallisuus ovat Biolinen arvoja, jotka inspiroivat luomaan huippukosmetiikkaa.

Valitsin Biolinen hoitolasarjakseni yksinkertaisesti siksi, että ihastuin itse sarjan tuotteisiin ja hoitolaideologiaan.  Pidän erityisesti raikkaista puhdistustuotteista, tehokkaista hoitovoiteista ja kasviperäisistä ainesosista. Tuoksut ovat ihanat, lempeän luonnolliset!

 

Näyttökuva 2016-07-08 kello 9.51.10