Bioline Jatò

C3E635FC-0067-4E30-830F-A89055195C09
Bioline Jatò on italialainen hoitolakosmetiikkasarja, jonka tuotteissa yhdistyy luonnollisten ainesosien puhtaus sekä kosmeettinen tehokkuus.
Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista, ja tarkoin valikoiduista, tehokkaista ainesosista.  Bioline käyttää tuotekehittelyssään alan viimeisimpiä bioteknologisia menetelmiä jalostamaan ja parantamaan arvokkaita tehoaineita, joita luonto meille tarjoaa.Tarkoin valikoidut ja modernit aktiiviset ainesosat, vahvistettuina oikeilla rakenneaineilla, varmistavat vaikuttavien ainesosien ihanteellisen tehokkuuden pintaa syvemmälle, ihon oman biorytmin mukaisesti.

Kosmetologin ammattitaidon ja käsillä tekemisen korostaminen, luonto, hyvinvointi ja turvallisuus ovat Biolinen arvoja, jotka inspiroivat luomaan huippukosmetiikkaa.

Valitsin Bioline Jatòn hoitolasarjakseni yksinkertaisesti siksi, että ihastuin itse sarjan tuotteisiin ja hoitolaideologiaan.  Pidän erityisesti raikkaista puhdistustuotteista, tehokkaista hoitovoiteista ja kasviperäisistä ainesosista. Maltilliset tuoksut ovat ihanat, raikkaan luonnolliset!

EC50A9AB-3B78-437C-B5C5-FEAB56F8F2CA